MAPED "Twist`n Flex Decor" törhetetlen vonalzó

MAPED „Twist`n Flex Decor” törhetetlen vonalzó

Az iskolakezdés ugyan még várat magára, az iskolaszerek, írószerek beszerzése azonban már a nyakunkon van. Hiszen durván egy hónap múlva megint elkezdődik egy újabb tanév! Ti várjátok már, vagy izgultok, hogy milyen körülmények között kezdhetik a gyerekek az iskolát, óvodát? Újra karantén következik-e majd? Sajnos ezekre a kérdésekre mi sem tudunk válaszolni, arra azonban igen, hogy a legoptimálisabb iskolai írószereket hogyan érdemes összeválogatni.

A jól megválasztott minőségi ceruzák, tollak, filcek, zsírkréták, vagy épp a most következő szuper hajlékony vonalzó tartós és élvezetes kellékei minden kisiskolás kelléktárának. Ráadásul ezek az eszközök alkalmat adnak a kreativitás, a játékosság és a kézügyesség fejlesztésére, ami tanórákon kívül is nagyon fontos a gyereknek. A nagyobbakra is gondolhatunk, akiknek még fontosabb, hogy a geometria, a koordináta rendszerek kapcsán a lehető legkönnyebben tanulhassanak.

Milyen vonalzókat találsz a kínálatunkban?

A teljesen hagyományos szettektől egészen a modern újításokig rengeteg különböző típust megtalálsz a keresőben. Válogathatsz csak a vonalzó témakörben több tucat márka közül is. Megtalálod a főként éles késeiről és ollóiról elhíresült Fiskarst, a Stiefel játékos tanulótábláját 100 centis vonalzó bemutatásával például. És persze megtalálod az egyik nagy kedvenc, a Maped termékeit, akik mindig gondolnak az ergonómiára, a játékosságra és a szülők kényelmére is.

Hogyan érdemes válogatni?

Az egyik legfontosabb szempont a méret és a hordozhatóság, ha kifejezetten iskolai célra választasz vonalzót. A nagyobbaknál alapkövetelmény lehet a derékszögű vonalzó, a szögmérő is, tehát erre a célra akár egy komplett csomagot is választhatsz. A kicsiknél érdemes olyat hazavinni, ami befér a tolltartóba, biztonsággal hordozható. Az ovisokat és a kisiskolásokat különösen lenyűgözi, ha valami színes, mintás, figurás, ettől nagyobb kedvvel vágnak bele a komolyabb kihívásokba is.

Tuti tipp: törhetetlen vonalzó

A Maped kínálatában is megtalálod például a flexibilis, törhetetlen vonalzókat, amik garantálják a biztonságot és a hosszútávú használatot. Ezeket elég bedobni a táskába és nem kell félni attól, hogy délutánra kettétörnek. Gumis, szilikonos alapanyagaiknak köszönhetően remekül állják a sarat minden szituációban. Emlékszel még, mikor te voltál kisiskolás és tönkretettél, összetörtél valamit? Ugye, milyen rossz, bűntudatos érzés?

Nos, ezt megspórolhatod a gyereknek azzal, hogy egy törhetetlen vonalzóval leped meg, aminél mindössze arra kell ügyelnie, hogy ne veszítse el. Máskülönben nehezen hagyhatna el egy olyan eszközt, amit állandóan a kezében fog tartani. Hiszen szórakoztató, vagy épp stresszlevezető játékszer is válhat belőle a rugalmas kialakításnak köszönhetően.

Remekül tisztítható, nem törik, nem szúr, és ráadásul minden gyerek imádni fogja ezt a szórakoztató iskolaszert. Szerezz be egyet még a sulikezdés előtt, és lepd meg az aprónépet ezzel az újdonsággal!