Vonalzók és különböző iskolaszerek

A törhetetlen vonalzó, amit a legunalmasabb matekóra sem képes tönkre tenni

Az iskolai eszközök egyik legnagyobb hátránya, hogy könnyen elhasználódnak. A vonalzó és a körző szinte minden családban fogyó eszköznek számít. Az órákon unatkozó gyerekek ugyanis sokszor úgy kezelik őket, mintha játékszerek lennének.

Éppen ezért fontos, hogy az órákra mindig a legjobb minőségű, tartós iskolaszereket szerezzük be. Olyanokat, mint a Maped Study Unbreakable törhetetlen vonalzó. Mely rugalmas anyagból készült, így a legunalmasabb matekóra és a legelszántabb, vásott gyerek sem lenne képes egyszerűen tönkre tenni.

Az egyszerű vonalzók átka

A hagyományos vonalzók egyik legnagyobb hátránya, hogy egyszerű, rugalmatlan anyagból készülnek. Elég lehet egyetlen erősebb hajlítás, és már kész is a baj. Volt iskolaszer, nincs iskolaszer, szülőként pedig ismét csatát vesztve állunk.

A vonalzó például az olyan fogyóeszközök egyike, melyből egy figyelmetlen gyerek évente többet is elhasználhat. Ez persze érthető, hiszen elég, ha rosszul dobja be az iskolatáskába, vagy egy unalmas órán a kelleténél nagyobbat hajlít rajta, és máris darabokra törhet.

Mi pedig csak fogjuk a fejünket, hogy ismét mehetünk az írószerbe, és ismét vásárolhatunk egy újabb darabot, ami a következő néhány hetet talán túléli. De szerencsére ez ma már nem kell, hogy fejfájást okozzon.

A problémára ugyanis van hatékony megoldás!

Válasszuk a rugalmas megoldást!

A Maped Study Unbreakable törhetetlen vonalzó olyan anyagból készült, mely nem csak törhetetlen, de tetszőlegesen csavarható és formálható is egyben. Hajlékonyságának köszönhetően az iskolatáskába dobott könyvek súlya, vagy a legvirgoncabb gyerek kezei sem árthatnak neki.

Így hosszan tartó, minőségi segítőtárs az iskolai feladatok során. A gyerekek pedig imádják, hiszen sokkal különlegesebb, mint egy egyszerű, unalmas iskolaszer. Ráadásul nem csak az iskolapadban, de az otthoni tanulás és kreatív időtöltés során is kedvükre használhatják!

Így óvjuk meg hatékonyan a gyerekek iskolaszereit

Az iskolaszerek megóvása a legelszántabb szülő számára sem feltétlenül jelen egyszerű feladatot. Pláne abban az esetben, ha gyermekünk az átlagosnál elevenebb, mozgékonyabb, kreatívabb. Kevésbé figyel oda írószereire, vagy szereti őket az átlagostól eltérő módon játékra, szórakozásra is használni.

Annak érdekében tehát, hogy az általunk vásárolt eszközök hosszú távon is használhatók legyenek, érdemes minél jobb minőségű írószereket, iskolai kiegészítőket választanunk. Az olcsó műanyagból készült termékek ugyanis hamar törnek, kopnak, használhatatlanná válnak. Még abban az esetben is, ha gyermekünk legjobb tudása szerint próbál vigyázni azokra.

A Maped iskolaszerei az átlagosnál magas minőséget képviselnek, és a legtöbb esetben nem csak hosszan tartó, de környezetbarát anyagokból is készülnek. Legyen szó akár vonalzóról, akár íróeszközről, biztosak lehetünk abban, hogy az egyik legjobb választást jelentik a piacon.

A körzők, vonalzók, golyóstollak és kiegészítők megóvásában pedig nem csak a termék minősége, de a jó elrendezést biztosító, nagyméretű tolltartók is segít.

Mivel most az otthoni tanulás időszakát éljük, így kevésbé valószínű, hogy az állandó használat kárt tenne az iskolaszerekben. Ettől függetlenül azonban érdemes a pihenésképp végzett, kreatív időtöltéshez külön írószereket vásárolnunk. Így biztosak lehetünk abban, hogy a tanuláshoz szükséges kellékek mindig biztonságban lesznek, és akár a tanév végéig jó szolgálatot tesznek gyermekeink számára.