Több tárolódoboz egy irodában

Rengeteg időt és energiát takaríthatsz meg azzal, ha megfelelően tárolod a kinyomtatott dokumentumokat. Emiatt az iratrendszerezés nagyon fontos része az irodai munkának. Hiszen a gyors elintézni valók közben nincs idő a dokumentumok közti folyamatos keresgélésre.

Amennyiben te is elszántad magad arra, hogy rendet raksz az iratok között, érdemes az igényeidnek megfelelő tárolódobozokat beszerezni. Ebben a cikkben elolvashatod, hogy egyes igényekhez milyen tárolók illenek.

Egyszerű külső, ütésálló tárolás

Veled is előfordult már az, hogy az iratok dobozait pakolva egy óvatlan mozdulattól leesett a tárolódoboz? Ilyen esetekben nemcsak a kiömlő dokumentumok épségért kell aggódnunk, hanem a doboz állapotáért is. Ugyanis könnyen megsérülhet ilyenkor a tárolódoboz is, ami azzal is végződhet, hogy használhatatlansága miatt el kell dobnunk.

A FELLOWES pont ezért fejlesztette ki „ProStore” tárolódobozait, amit ütésállóra terveztek. Nem kell félned attól, hogy a dobozok pár év alatt elhasználódnak, hiszen strapabíró anyaguknak köszönhetően időtálló darabokról beszélünk.

Stílusos színek és biztonságos tárolás

Amennyiben minden egyes napot az irodában töltesz, egy idő után könnyen unalmassá válhat a környezeted. Ez a munka rovására is mehet, hiszen egy olyan helyen nehezen lehet kihozni magunkból a maximumot, ami egyáltalán nem üti meg az ingerküszöbünket. Különösen azokban az esetekben nem, ha kreatív munkát végzel.

Aggodalomra semmi ok: ahhoz, hogy feldobd egy picit az irodát, nem kell extravagáns díszekhez nyúlnod. Pár izgalmas színű irodaszer is megteszi a hatását. Ami a tároló eszközöket illeti, a LEITZ „Click&Store” termékcsaládjából az „M” méretű dobozok figyelemfelkeltő színeikkel garantáltan életet tudnak vinni az irodába.

Emellett a biztonságos tárolást is biztosítja: erős karton alapanyagból készült a doboz, ráadásul laminált felülettel és megerősített, fém sarokelemekkel rendelkezik.

Pöttyös csoda a munkahelyen

Nemcsak izgalmas színekkel, hanem kedves mintákkal is meg tudjuk törni a zord munkahelyi légkört. Erre a célra tökéletesek a FELLOWES „Style” tárolódobozai, amelyek púder színekben állnak a rendelkezésedre pöttyös mintázattal. Segítségükkel komfortosabb érzetet kelthetsz az irodában, és egy kis egyediséget vihetsz a berendezésbe.

Költséghatékony megoldás

Fürdőszobákban számos helyen előfordul a CURVER Rattan típusú kosara. Sokszor törölközőket és más tárgyakat pakolnak bele. Ám az irodában is tökéletes dokumentumtároló lehet. Ugyanis strapabíró a kialakítása, emellett az ára is igencsak kedvező a többi dobozhoz viszonyítva.

Amennyiben inkább olyan tárolót vennél, amit le lehet zárni, válaszd fedeles változatban a dobozt.

Rendszerezett tárolás

A munkahelyeden viszonylag kevés kinyomtatott dokumentum van, de azokat részekre osztva szeretnéd elhelyezni? Ebben az esetben a LEITZ Click&Store irattároló remek segítségedre lehet. A tárolódoboz 4 fakkos, így 4 különböző kategóriába tudod rendezni a kinyomtatott dokumentumokat. Ezeket a fakkokat feliratozni is tudod címkézés nélkül, hiszen a címkék már alapvetően is rajta vannak a tárolóegységeken.

Romantikus kivitel

Egy lágy, feminin stílusban berendezett irodához nem illik akármilyen berendezés. Természetesen egy átlátszó műanyag doboz is megállja a helyét, de egy mintás, kellemes színű irattároló jobban kiegészíti ezeket a tereket. A CURVER „Decor R” rózsamintás tároló dobozait olyan helyekre tervezték, ahol az irodában dolgozó ad a környezete stílusára, és kedveli a finom kinézetű berendezési tárgyakat.

Olyan boltot keresel, ahol minden irodai felszerelést be tudsz szerezni egy helyen? Ez esetben nézz körül a Depot webshopjában, ahol mindent megtalálsz, amire szükség lehet egy irodai légkörben.