A papírból kivágott gyermek könyvet olvas egy fa alatt

A méltán népszerű és széleskörben ismert Victoria márka környezetbarát termékeiről lesz szó (pl. Victoria Balance Green papír). Manapság már egyre fontosabb szempont a különböző egyszer használatos, nagy mennyiségben használt potenciális hulladékok származási helye, előállításuk módja. Előtérbe kerülnek az újrahasznosított, vagy épp lebomló összetevők. Fontossá válik a szelektív hulladékgyűjtés, ami szerencsére hazánkban is egyre elterjedtebb.

A nyomtatás és a papíron való tárolás sajnos nem szüntethető meg teljes mértékben a hatályos jogszabályok miatt. Emellett vannak olyan praktikus szempontok is, melyek sokaknak a papír felhasználását teszik vonzóvá. Itt gondolhatunk akár az oktatási intézmények, a faliújságok, vagy sajtótermékek bizonyos szegmenseire. Egy másik lényeges szempontot is kiemelve, megnézzük azt is, hogy azok, akik a Victoria márka termékeit vásárolják, milyen társadalmi felelősségvállalásban vehetnek részt.

Megbízható minőség 1993 óta

A 30 éves tapasztalathoz közelítő Victoria irodaszer márka megbízható, stabil cég, akiknek egyre fontosabb, hogy megkülönböztessék magukat a piac többi szereplőjétől. Az egyik nagy előnyük, hogy rugalmas és kreatív termékpalettát biztosítanak. Ez abban valósul meg, hogy többféle célra, többféle prioritás alapján ajánlanak termékeket. Most elsősorban a környezetbarát alternatívákra koncentrálunk, ami náluk a „Victoria Balance Green”, vagyis zöld egyensúly termékkategória címkéi alatt fut.

Környezetbarát termékek

A termékeik jelentős része környezetbarát alapanyagokból készül, ami nem csak a környezettudatos vásárlók igényeit elégíti ki, hanem magas nívójával bárkinek jó alternatíva lehet különösebb hátrányok vagy magasabb árszabás nélkül is. A Victoria Balance Green fénymásolópapírok ebben a tekintetben a legkiemelkedőbbek. Azonban fontos tudni, hogy a nyomtató-kellékanyagok döntő többsége is újrahasznosított alapanyagból készül, ami legalább annyira előnyös a természet számára, mint a papírgyártás erdőpusztító tevékenységének visszaszorítása.

Emellett egy olyan aspektusra is felhívják a figyelmünket, ami még mindig nem kap kellő figyelmet a környezetvédelmi és klímaváltozással kapcsolatos közbeszédben. Ez pedig nem más, mint a szállítás, utaztatás, tárolás, csomagolás kérdése. A Victoria irodaszereket a lehető legközelebbi gyárakban készítik, így nem kell feltétlenül kontinenseket átszelő utaztatást és fölösleges károsanyag-kibocsátást előteremteniük.

Társadalmi szerepvállalás

Még egy ok lehet a Victoria termékek előnyben részesítése mellett, mégpedig a jótékony célok támogatása. Esetükben nem csak az adományok, de maga a termékvásárlás is hozzájárulhat a rászoruló gyermekek, vagy más nemes célok támogatásához.

„A Victoria a Gyermekekért Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány célja, hogy a Victoria irodaszerek népszerűségét nemes célra is felhasználja, mégpedig úgy, hogy minden Victoria termék árából egy meghatározott összeget az alapítvány számlájára utalunk. Az ily módon összegyűlt pénzből a gyermekek fejlődését, gyógyulását szolgáló eszközök, gépek, berendezések beszerzésére kerül sor. Tehát a Victoria termékek használatával Te is teszel a szívből jövő mosolyokért!”

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, keresd a Victoria termékeket a Depot kínálatában!