Kedves Olvasó!

irattarolasCégek, vállalkozások szempontjából a február még mindig év elejének számít és ilyenkor különösen nagy hangsúlyt kap az archiválás.

Miért ne lehetne ezt olyan minőségben megtenni, hogy az év eleje ne zavarja meg az általános rutint?

A kényelem némi befektetést igényel, főként időben és energiában, ám ez hosszú távon mindig megtérül. Az irattárolás és az archiválás szempontjából a pontos tematika jelenti a rendet és a kényelmet. Sokan éppen azért nem foglalkoznak eléggé a papír alapú irattárolással, mert a digitális archiválás már szinte minden területre kiterjedt.

Arról azonban nem szabad megfeledkezni, hogy a dokumentumok papír alapú megőrzését – típustól függően – rendeletek szabályozzák. Ez olykor olyan méreteket ölthet, ami nem megfelelő archiválás esetén rengeteg plusz idő és energia befektetést követel folyamatosan. Erről szól legutóbbi blogbejegyzésünk, melyet érdemes elolvasni.

Hatékony irattárolás és archiválás
A technológia ma már lehetővé teszi, hogy az archiválás jó része elektronikus formában történjen, ám mégsem fedi le a teljes területet, ezért a hatékony irattárolás még ma is nagyon fontos. A cikk folytatásához kattintson ide!

Felhívjuk figyelmét, hogy pontgyűjtő akciónk még mindig tart. Érdemes az akcióban részt vevő termékeket vásárolni és gyűjteni a pontokat az értékes ajándékokért. Az akcióról itt tájékozódhat bővebben: PONTGYŰJTŐ AKCIÓ!

Üdvözlettel: depot team

LeitzPromo_201311

Végül a mai levelet egy ideillő idézettel zárjuk:

„A fejlődés első törvénye a rend. Ahhoz, hogy valami fejlődjön, rendszerre van szüksége.”

Andrew Matthews

Ha tetszik hírlevél sorozatunk, küldje tovább barátainak, ismerőseinek.