Kedves Olvasó!

Bár az áprilisról azt tartják, hogy bolondos és szeszélyes, talán éppen ezért mi a kényelem és a biztonság hónapjává tesszük.

Ebben a hónapban különösen nagy gondot fordítunk a kényelemre, ami egyben egészséget is jelent, valamint a biztonságra.

Bár a kényelemről nem pont az egészségre asszociálunk, pedig munkavégzésünk során ez a két tényező szorosan összefügg. Az ergonómia sokkal fontosabb, mint gondolnánk, valamint gazdaságossá is tehet egy vállalkozást. Hogyan függ össze a kényelem, az egészség és a gazdaságosság? Az erről szóló cikkben ezt részletesen kifejtettük.

A JÓ ERGONÓMIA EGÉSZSÉGES ÉS GAZDASÁGOS
Az íróasztal mellett dolgozó emberek közül ki ne ismerné a hátfájást vagy a nyaki fájdalmakat? Szinte egyikünk számára sem ismeretlen ez az érzés, amitől ilyen-olyan módon próbálunk megszabadulni. A cikk folytatásához kattintson ide!

A másik fő témánk a hónapban a biztonság. Tudta Ön, hogy a magyar vállalatok egynegyedét fenyegeti az adatlopás veszélye? És azt tudta, hogy a cégek 17 százaléka már szenvedett el valamilyen kárt adatlopás révén? Miért nem fektetünk elegendő energiát ebbe a kérdésbe? Miért vagyunk sokkal figyelmetlenebbek az angol vállalkozóknál? Hogyan lehet könnyen megoldást találni a problémára? Mindezekre a kérdésekre választ adunk az adatlopással foglalkozó cikkünkben.

VESZÉLYBEN A VÁLLALATOK EGYNEGYEDE
Egy közelmúltban végzett felmérés szerint a hazai vállalatok 17 százalékát érte már kár adatlopás miatt. Ebben a felmérésben kizárólag a papír alapú adatlopás szerepelt. Ezzel szemben az angliai vállalatoknál az arány mindössze 3 százalék. A cikk folytatásához kattintson ide!

Az új Automax iratmegsemmisítőkkel kapcsolatos akciónk még mindig tart. Egészen a hónap végéig, minden Automax iratmegsemmisítőhöz spirálozógépet adunk ajándékba. Így duplán megéri felkészülni az adatlopás ellen és biztonságot teremteni környezetünkben.

fellowes-automax

Végül a mai levelet egy ideillő idézettel zárjuk. Bár Leonardo da Vinci korában az adatlopás még nem valószínű, hogy veszélyt jelentett, de az ő szavai ma is ugyanannyira érvényesek.

„A veszélyek sosem érik utol azt, aki tart tőlük.” – Leonardo da Vinci

Üdvözlettel: Depot Team

Ha tetszik hírlevél sorozatunk, küldje tovább barátainak, ismerőseinek.