school-busKedves Olvasó!

Egyre inkább aktuálissá válik az iskolakezdés! Ebből az apropóból, még mindig ez a mai levelünk témája.

Bár még egy hónap van hátra a tanév kezdetéig, de a szülők egy része már elkezdte a nagybevásárlást. Tömegek még nincsenek az írószer üzletekben, arra még várnunk kell két-három hetet. A legtöbben sajnos meg is tesszük.

Tudta Ön, hogy a szülők 97%-a augusztus utolsó hetében szerzi be az iskolaszereket? Esetleg Ön is ebbe a kategóriába tartozik? Nem az Ön hibája, ha nem kedveli az évnek ezt az időszakát.

Egy kedves vásárlónk leírta az iskolakezdéssel kapcsolatos élményeit. Ezt nemrég megjelentettük a Depot blogon. Azért tettük közzé, mert tanulságos lehet. Érdemes elolvasni. Itt található: Iskolakezdés – Iskolaszer őrület?

A kisgyermekes szülők még nagyobb gondban vannak, mert számukra a tanszerek sokkal szélesebb skálát ölelnek fel. Szükség van vízfestékre, gyurmára, egyéb kézügyességet fejlesztő eszközökre.

Ha már a gyurma szóba került, érdemes megemlíteni az APLI vízalapú gyurmáját, aminek számtalan előnye van, a hagyományos gyurmákkal szemben. Különleges színek, különleges alapanyag. Nem zsíros, rugalmas, lágy és sima. Könnyű formálni. A gyermek gyurmázási élménye gyökeresen megváltozik. Tekintse meg Ön is közelebbről, és használja ki a kezdeti 20%-os kedvezményt. A részletes cikk itt olvasható: Gyurmázzunk másképp…

 

Iskolakezdés 2014

 

Kellemes pihenést, nyaralást kívánunk a nyár utolsó időszakára!

„Az iskolának az a feladata, hogy a kérdezést természetes és leküzdhetetlen szokásunkká tegye.” – Örkény István

Üdvözlettel: Depot Team

Ha tetszik hírlevél sorozatunk, küldje tovább barátainak, ismerőseinek.