IskolakezdésKedves Olvasó!

Mi már júliustól azon fáradozunk, hogy a lehető legjobb minőségű, legesztétikusabb, legkényelmesebb és legszerethetőbb termékeket kínáljuk a 2015/2016-os tanév kezdetén.

Elérkezett az idő, hogy ne csak termékeinkkel, hanem szolgáltatásainkkal, kedvezményes vásárlási lehetőségekkel lepjük meg azokat, akik minket választanak.

Emlékeznek még?

Azoknak, akik szeretnek időben gondoskodni mindenről, hogy nehogy az utolsó pillanatban kelljen egy bevásárlóközpontban vagy szupermarketben fejvesztve szaladgálni a postairónért, most két nagyszerű lehetőséget kínálunk: iskolaszer-termékeink egy részét igen kedvezményes áron, és kedves vásárlóinknak, akik hírlevelünkre feliratkoztak, további meglepetéssel kedveskedünk.

Visszaszámlálás indul…

  • Szeptember 11-ig akár 4%-kal kevesebbért kaphatók az akciónkban részt vevő termékek – Hogy melyek ezek?  Egy kattintás IDE – és kellemes böngészést!
    Ne feledje! Füzetből, ceruzából mindig legalább kétszer annyira lesz szükség a tanév folyamán, mint amennyire számítunk (tanító néni listája ide vagy oda) – mi sem feledtük…
  • Extra kedvezmény – Önnek! – Augusztus 16-ig már nettó 15.000 Ft felett díjtalan házhozszállítás minden kedves hírlevelünkre feliratkozott vásárlónknak!
    Ne hagyja ki! – A kedvezményes két hét előtt és után az ingyenes házhozszállítást csak akkor tudjuk biztosítani, ha a vásárlás összege meghaladja a nettó 40.000 forintot.
    Hogyan érvényesítheti kedvezményét? Pofonegyszerűen! Rendelése leadásakor írja a megjegyzés rovatba a „sulikezdés” szót. Így tudni fogjuk, hogy Ön nemcsak hűséges vásárlónk, hanem hűséges olvasónk is.
    Köszönjük bizalmát! Reméljük, meglepetésünkkel örömöt szereztünk Önnek és családjának. Nem akartuk hálánkat valamilyen kedves kis tárggyal kifejezni – hiszen nem tudhatjuk, mi az, amire gyermeke széles kínálatunkból vágyik. Válassza ki Ön: Iskolakezdésre 2015 katalógusunkbólmi kedvezményt ajándékozunk!

Hogy a 2015/2016-os tanév legyen a legjobb tanév!
a depot.hu csapata