Energikus akció! - MAYAH „Energetic“

Kedves Olvasó!

Mindig hangsúlyozzuk, hogy jó munkakörnyezetben, jó közösségben nagyobb a munkakedv, és növekszik a teljesítmény.

Miért jó valahol dolgozni?

Megbecsülnek. És ezt nemcsak a fizetésben fejezik ki, hanem abban, hogy az iroda berendezése során ergonomikus szempontokat tartanak szem előtt, illetve tudják, az embereknek szünetre, pihenésre is szükségük van a munkahelyükön.

Jó hírünk van: Kedvezményes ajánlatokkal lephetjük meg Önt június hónapban!

Egy kényelmes szék

Nem győzzük hangsúlyozni: a második otthon egy irodai dolgozó számára nem az iroda, hanem maga a szék, amelyben naponta átlagosan legalább 6 órát töltenek. Kutatások szerint minden 60 percből 10 percet mozognunk kellene egy munkahelyen, hogy eredményesebben teljesítsünk. Az ebéd utáni rövid, pihentető alvást már meg sem említjük – ez még a távoli jövő számunkra.

Ezért is olyan fontos, hogy székünk védje egészségünket. A gyakori hát-, váll-, lábfájásos panaszok mellett egy nem megfelelő székben fejfájás, rossz közérzet is előfordulhat (a legrosszabb pedig az, hogy a legritkábban sejtjük a panaszok okát!).

Ajánlatunk: MAYAH Maxy exkluzív irodai szék, csiszolt alumínium lábcsillaggal

További információ a termékről: https://www.irodaszer.hu/labcsillag-gordulekeny-munka/

Kávévilág - a hónap terméke - J.J. DARBOVEN „Cafe Intención Ecológico”

Egy jó kávé / tea

A kávé- és teaszünetek alatt a munkatársak beszélgetése pihentető, és gyakran csak ekkor tudnak egymással kommunikálni, mesélni életükről, nevetni – és igen gyakori, hogy ekkor szóba kerül egy-egy olyan munkahelyi feladat, amivel gondjuk van, vagy amelynek kapcsán olyan ötletük támad, ami leegyszerűsít egy munkafolyamatot, vagy amivel költség takarítható meg.

A tea- és kávészünet alatt felfrissült dolgozók lendületesebben állnak neki feladataiknak. A munkahelyi kultúrába szerencsére a teázás és kávézás már bekerült, és egyre többen vannak azzal tisztában, hogy nem feltétlenül a fegyelmezett, csendben és fejüket leszegve dolgozó munkatársak teljesítménye a legjobb.

Ajánlatunk: a hónap kávéja tudatos kávéfogyasztóknak – J.J. DARBOVEN Café Intención Ecológico

További információ a termékről: https://www.irodaszer.hu/kavevilag-honap-termekei-201806/

Lélegezzen fel! - Tisztítósprayk autó légkondícionálókhoz

És ami még nagyon fontos:

A megfelelően hűvös, tiszta levegő

Ha már nem a Balaton partján, egy hatalmas fa árnyékában hűsölünk, nem szeretnénk az irodában vagy az autóban megsülni. Érdekes, hogy bár Magyarországon elterjedt a légkondicionálók használata, kevesen tudják, hogy van két alapszabály, amit egészségünk érdekében érdemes betartanunk, nehogy inkább káros, mint hasznos legyen, ha légkondit használunk – az egészségünkre nézve.

  1. A megfelelő hőmérséklet a kintihez képest 4-6, maximum 8 Celsius fokkal alacsonyabb.
  2. A légkondicionáló berendezések számos kórokozót tartalmazhatnak, ezért rendszeres és gondos tisztításra van szükségük.

Ajánlatunk: Tisztítósprayk az egyszerű és hatékony légkondicionáló-tisztításhoz, autókba

További információ a termékről: https://www.irodaszer.hu/husito-pillanatok-varjak/

További kellemes nyarat kívánunk:
a depot.hu csapata