Fiatal üzletasszony munka közben, a kezében golyóstollal

Manapság nehéz olyan golyóstollat találni, ami a mindennapi élet összes területén megállja a helyét. Legyen szó akár munkáról, akár iskolai, vagy otthoni felhasználásról. Az pedig, hogy még jól is mutasson, már csak nehezíti a körülményeket. A Schneider Epsilon olyan, megbízható golyóstoll, mely nem csak tökéletes írásképet garantál, de tartós, utántölthető, és egyben stílusos is!

Miben más a Schneider Epsilon?

A Schneider Epsilon a golyóstollak újabb generációjának tagja. Egyszerű és praktikus, nyomógombos tollszerkezettel rendelkezik. A klasszikus megjelenést ötvözi a modern elemekkel, és tökéletes, gördülékeny írásképet biztosít.

Használata nem csak a magabiztos kézírást segíti, de különösen kényelmes is. Ez főként a gumírozott fogórésznek és a süllyesztett fém klipnek köszönhető. A testen végigfutó három, gumírozott csík viszont nem csak kényelmi megoldás, hanem dizájnelem is egyben. A Schneider logójának elegáns reprezentációja, mely garantálja a tökéletes, megbízható minőséget.

A Schneider Epsilon azonban nem csak megjelenését tekintve más, mint a többi golyóstoll. Egyik legnagyobb erőssége speciális ViscoGlide tintában rejlik. Ennek köszönhetően a legtöbb golyóstollal szemben könnyedebb, gördülékenyebb munkát biztosít, és a garantálja a csúszásmentes írást.

A tinta kifogyása után a tollbetét (TSC755K1) könnyen és gyorsan cserélhető. Az okos Plug + Play rendszernek köszönhetően pedig különféle utántöltő formátumokat használhatunk hozzá.

A rozsdamentes acélból készült tollhegy mindezek mellé garantálja, hogy a tinta nem szárad be, és mindig tökéletes, kenődéstől, foltoktól mentes írásképet kapjunk.

Kiknek ajánlott?

A Schneider Epsilon golyóstoll bárki számára biztosítja, hogy az írás valódi élmény legyen. Garantálja a tökéletes írásképet és bármikor kényelmesen használható. Alkalmazhatjuk a munkahelyen, üzleti célokra, iskolában jegyzetelésre, vagy épp otthon, a fontos, napi teendők rögzítésére is. A mindennapos strapát is kiválóan bírják, hiszen a többi Schneider termékhez hasonlóan kiváló minőségű anyagból készülnek.

A Schneider Epsilon golyóstoll több színben is kapható, így mindenki megtalálhatja a saját stílusához, munkájához illő darabot. A klasszikus kék és az elegáns fekete mellett többek közt zöld, rózsaszín, vagy piros tolltestből is választhatunk.

Érdemes egy jó golyóstollra beruházni?

Manapság sokan úgy gondolják, nem érdemes egy minőségi golyóstollra pénzt áldozni. Egyrészt azért, mert digitális világban élünk. Másrészt pedig azért, mert a célnak az olcsó reklámtollak is megfelelnek.

Ez azonban nem feltétlenül igaz, hiszen rengeteg olyan szituáció akad, melyben fontos lehet a minőségi kézírás. Azzal, hogy miért lehet érdemes beszereznünk egy megbízható tollat, korábban már foglalkoztunk. Amihez mindössze annyit tennénk hozzá, hogy a jó golyóstoll nem csak hasznos eszköz, de afféle kiegészítő is lehet, mellyel kifejezhetjük saját stílusunkat.

Erre a célra a Schneider Epsilon tollak tökéletesen megfelelnek. Nem csak strapabíróak és utántölthetőek ugyanis. Modern külsejükkel tökéletesen alkalmasak arra, hogy megmutassuk, kik is vagyunk valójában!