Iratmegsemmisítés – visszatérő kérdések

Az iratmegsemmisítés az a téma, amiről nem lehet eleget beszélni. Mindannyian tudjuk, hogy egy cég jövője, élete függ a bizalmas adatok helyes vagy helytelen kezelésétől. Nem elég arra gondolnunk, hogy azonnali megsemmisítést igénylő iratainkat gondosan kezeljük – számos, számunkra talán nem „bizalmas” információ kiszivárgása is okozhat óriási károkat, ha illetéktelen kezekbe kerül.

Fellowes automax iratmegsemmisítő család

Miért fontos az iratmegsemmisítés?

Ezt a kérdést tettük fel egy korábbi írásunkban, melyet teljes terjedelmében ITT olvashat. Az alábbi tényeket fontosnak tartjuk kiemelni, hiszen a statisztikai adatok magukért beszélnek:

  • Az irodákban keletkezett papírhulladék közel egynegyede olyan információt tartalmaz, melynek birtokában mások jelentős anyagi, erkölcsi, jogi kárt képesek cégünknek vagy személyünknek okozni.
  • Nem megfelelő adatkezelés esetén akár 10 millió forintos bírság és/vagy akár kétévi börtönbüntetés is kiszabható.
  • Minden második magyar lakosnak van adatlopással kapcsolatos tapasztalata. (Az elszenvedett anyagi és mentális károkon felül ötödrészük után nyomozás is indult!)
  • A magyar vállalkozások közel 20%-a került már versenyhátrányba vagy veszített már vevőket, ügyfeleket adatlopás miatt.

Melyiket válasszam?

Ez a kérdés merült fel egyik kedves korábbi vásárlónk, Zsolnai Judit fejében is. Judit tolmácsként és fordítóként dolgozik, ezért amikor vállalkozása beindult, és már annyi papírhulladékot kellett kezelnie, hogy nem bírta iratmegsemmisítő gép nélkül a munkát, keresni kezdte a megoldást. Számos szempontot figyelembe vett, amikor választása a Fellowes iratmegsemmisítőre esett.

Nemcsak az esztétikus külső, a zaj- és rázkódásmentesség, a kényelem, a praktikus méret – és még sorolhatnánk, de Judit megelőzött minket – nagy előnye a Fellowes iratmegsemmisítőknek, hanem az is, hogy a tervezők gondoltak a modern adathordozó eszközökön található bizalmas információk megsemmisítésére is.  Ma már nem csupán nyomtatott formában tárolunk adatokat, és a CD-k és DVD-k megsemmisítése ugyanolyan központi kérdés, mint a papíralapú dokumentumoké. A Fellowes AutoMax iratmegsemmisítő a CD-ket és a DVD-ket is meg tudja semmisíteni: a bizalmas információk forgáccsá válva már senkinek sem okozhat fejfájást.

Judit blogunkon megosztotta tapasztalatait: kipróbálta, tesztelte a Fellowes AutoMax iratmegsemmisítőt.

Most segítünk Önnek, hogy megvédhesse magát és cégét!

Akciónkkal újra fel szeretnénk hívni a figyelmet az iratmegsemmisítés kérdésének fontosságára. Most megajándékozzuk Önt egy laminálógéppel (amennyiben a nagyobb teljesítményű Fellowes iratmegsemmisítő gépeink közül választ) vagy egy betekintés-védelmi monitorszűrő kuponnal (amennyiben a kisebb teljesítményű Fellowes iratmegsemmisítő gépeink egyikére esik választása), melyet a Fellowes Hungary Kft.-nél tud beváltani.

Most bővült kínálatunk – a Fellowes automata iratmegsemmisítő családból az alábbi termékek közül választhat:

Kattintson IDE, és rendelje meg AutoMax iratmegsemmisítőjét – most garantált ajándékkal! Ajánlatunk március 2-től egészen április 30-ig érvényes.

Önnek nem kell mást tennie, csak töltse fel a fiókot, nyomja meg az indítás gombot és hagyja a Fellowes AutoMax család bármely tagját magára – és idejét fordítsa értékteremtő munkavégzésre! Iratmegsemmisítés házon belül, valóban magára hagyható iratmegsemmisítéssel: takarítson meg időt és pénzt!