Kedves Olvasó!

A tavasz az új élet kezdetét jelenti. Ettől vagyunk jó kedvűek, optimisták és bízunk abban, hogy mostantól minden jobb lesz. Az irodai munkálatok tekintetében a Fellowes letette annak alapjait, hogy mindez valósággá váljon.

Az irodai automatizálás fordulóponthoz érkezett. Valójában az automata szó új jelentést kapott a legújabb laminálógép és iratmegsemmisítő készülékek formájában.

Ezek az új, innovatív készülékek valóban automaták. Látott már olyan iratmegsemmisítőt, amit elindítás után magára lehet hagyni? Pedig ez jelenti a valódi automatizmust. Ez egy olyan forradalmi újítást jelent, ami rengeteg időt és energiát takarít meg. Az új Automax iratmegsemmisítő összes előnyét egy hírcikkbe foglaltuk a Depot blogon. Ráadásul most a Fellowes ajándék spirálozógéppel kedveskedik minden vásárlás során. A részletek a Depot blogon olvashatók.

Valódi automata iratmegsemmisítő
Nincs többé szükség a megsemmisítendő iratok előkészítésére, sem a folyamatos odafigyelésre, hogy mikor akad el az irat a készülékben. Nem kell eltávolítani a gemkapcsokat, tűzőkapcsokat és a papírokat sem kell kisimítani. Mindig így képzeltük el az ideális iratmegsemmisítőt, nem igaz? A cikk folytatásához kattintson ide!

fellowes-automax

A laminálógépek sem maradtak ki az automatizálás célú fejlesztésből. Azoknál a cégeknél, ahol intenzív laminálásra van szükség a mindennapokban, az automata laminálógépek óriási könnyebbséget jelentenek mostantól. A Depot blogon a Fellowes új laminálógépei is górcső alá kerültek.

Automata laminálás
Előfordult már Önnel, hogy gyorsan kellett laminálni, ehelyett a beállításokkal és az elakadt fóliával kellett hosszú percekig vesződni? Az új generációs laminálógép esetében ezek ma már nem jelentenek problémát. A cikk folytatásához kattintson ide!

Hamarosan véget ér a pontgyűjtő akció!
Pontgyűjtő akciónk még mindig tart, egészen március végéig. Érdemes az akcióban részt vevő termékeket vásárolni és gyűjteni a pontokat az értékes ajándékokért. Az akcióról itt tájékozódhat bővebben: PONTGYŰJTŐ AKCIÓ!

LeitzPromo_201311

Végül a mai levelet egy ideillő idézettel zárjuk:

„A tudomány, a technológia – ezt világosan és erősen akarom mondani – nem old meg minden problémát. De tudomány és technológia nélkül semmiféle problémát nem lehet megoldani.”

Teller Ede

Üdvözlettel: Depot Team

Ha tetszik hírlevél sorozatunk, küldje tovább barátainak, ismerőseinek.